LT EN
skeičiūzai tokie populiarūs jaunimo sportiniai batai
Originalo forma skateshoes
Kitos formos skateshoozai, skateshoesai, skateshoosai, skate shoe
Susiję žodžiai finger skate'as, fingerskeitas, skeitbordas, skeiteris, skeitparkas

Vartosenos pavyzdžiai

Skateshoesai jega bet tik su skeitu vazinet bet ir siaip patogus vaiksciot. intern. kom. 2006.

Man tai labiausei patinka skate shoe, o kerzai ir inkariukai vienogai patokus tai manau kad kam kas patinka ta ir tegu nesioja. intern. kom. 2006.

Nes kai pamatai (pvz) panelę einančią su mini sijonėliu ir skateshoes'ais tai labai juokinga darosi.. Ir graudu kartu. intern. kom. 2007.

Susgarbanevę plaukai, skara, baltas megztinis, raudonai balta palaidinė juodos naujos kelnės ir svarbiausia - nauji juodai žali skateshoesai (happy) dar orandžinės kojinės, atrodo. intern. kom. 2007.

Hiphoperiai - apranga apsmukusi. Kelniu klynas iki keliu. Dzemperiai pora ismieru didesni, ilgi. Kepuraite dera. Batai - skateshoosai. intern. kom. 2007.

O man zimoj i letam madinga dzinsai, Jemperis, skateshoozai ir DrumAndBass. intern. kom. 2007.

Jei jau butu su dredais, drakonais, shluotom ant galvos, kapishinu, 15 ivairiu skareliu, ant virsaus kepure, keyholderiai is abieju kiseniu, skateshoozai, kelnes beabejo nerealaus platumo - tada butu tikri tikri reperiai? intern. kom. 2008.

Mažai naudoti (2-3 kartus) skeičiūzai paaugliui su ratukais, firminiai HEELYS, pirkti Briuselyje už 90 eurų. Ratukus galima nuimti ir vėl uždėti, yra raktas. intern. inf. 2008.