LT EN
skautingas2 ko nors paieška, siekiant rasti geriausia
Originalo forma scouting
Kitos formos scoutingas
Atitikmenys ieškojimas
Susiję žodžiai skautingas1

Vartosenos pavyzdžiai

Apleidusi manekenės darbą padėdavau italėms įsigyti nekilnojamojo turto Lietuvoje, užsiėmiau skautingu - rinkdavau mergaites iš Lietuvos modelių darbui Italijoje. Panelė 2006.

Technologijų „skautingas" ir Intelektinių žinių monitoringas - padeda surasti komercinį potencialą naujoms inovacijoms: aukštų technologijų tyrimai yra reikalingi sudaryti tinkamai konkurencingą technologinį klimatą, kaip pavyzdžiui, kitų universitetų R&D pastangos, technologiškai panašių produktų siūlymas, esamos intelektinės nuosavybės kitose srityse ir t.t. intern. inf. 2008.

Kokia krepšinio agento veikla, darbo specifika? [...] Skautingas, atranka, sutarčių pasirašymas, jų parinkimas, asistavimas, kontraktų paieška, jų vykdymas ir administravimas, juridinė apsauga, finansinė pagalba, finansinė konsultacija, po žaidėjo karjeros - jo kaip trenerio ar vadybininko agentavimas. intern. inf. 2008.

Todel pagrindine kryptis yra scoutingas po visa pasauli ir perku dar mazai zinomus zaidejus ir po to daznai uz brangiai parduodu. intern. kom. 2008.