LT EN
fleimas vieša įžeidi, nepagarbi diskusija, ginčas internete
Originalo forma flame
Kitos formos flame
Susiję žodžiai fleiminimas, fleiminis, fleiminti

Vartosenos pavyzdžiai

Aš jau seniai noriu fleimo su kuriuo nors iš jūsų. bet kol komentarus rašai mandagumo normose, jie tyliai praleidžiami pro ausis. intern. kom. 2004.

Kas tas fleimas, man tundrai pasakykit. supermama.lt kom. 2006.

O pas mus (pkg) nebuvo nei vieno topico, kur mes ant jusu flame, o pas jus pasiziurekit public chat skiltyje. intern. 2006.

O ce fleimas per 3 puslapius apie nieka.... Suzinokit kas nors salygas, kurios nustatytos gamintojo ir viskas bus aisku.... * kad nekiltu papildomas fleimas - as nezinau kokia yra gamintojo nustatyta ribine temperatura... intern. kom. 2006.

„ Fleimas"
- tai procesas, kuris gimsta bendravimo metu internete - „ zodziu karas". Tai netiketai gimes aptarimas, kurio metu dalyviai kaip iprasta pamirsta apie pirmine tema, pereina i asmeniskumus ir negali sustoti. Kaip taisykle „ fleimai" gimsta spontaniskai, labai greitai rutuliojasi ir pasibaigia tik tada kai dalyviai pavargsta (arba isikisa moderatorius). intern. kom. 2007.

Nepradedam gal fleimo ką? [...] Turi ką nors blogo ant azureus užpilt varyk:) o fleimas nebus toleruojamas. intern. kom. 2007.

Dėl visko kalti žydai - tai jau tokia sena fleimų tema, kad netgi jau tapo tautosakos dalim, ir netgi patarlių apie šiąją fleiminimo temą esama, nes troliai išsamiai šiąją temą ėmė eksploatuoti dar kokiame XVIa. - įsivaizduokit, kiek tautosakos perlų per tą laiką prikurta! intern. inf. 2010.