vasabiai | labai aštrūs žalios spalvos japoniški krienai; jų tyrė |
Originalo forma | wasabi (angl. perraša) |
Kitos formos | vasabi, wasabi |
Vartosenos pavyzdžiai
Wasabi ir sezamų salotos. intern. inf. 2005.
Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite wasabi ir sezamų prieskonius, supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukrų, sojų padažą ir sezamų aliejų. intern. inf. 2005.
Vasabi – atri alia pasta, pagaminta i maltos japonikų krienų šaknies. intern. inf. 2005.
Maistui aitrinti naudojami prieskoniniai augalai (garstyčios, imbierai, kresai, krienai, pelynai, vasabis). intern. inf. 2005.
Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir sudėkite wasabi ir sezamų prieskonius, supilkite žaliųjų citrinų sultis, cukrų, sojų padažą ir sezamų aliejų. intern. inf. 2005.
Vasabi – atri alia pasta, pagaminta i maltos japonikų krienų šaknies. intern. inf. 2005.
Maistui aitrinti naudojami prieskoniniai augalai (garstyčios, imbierai, kresai, krienai, pelynai, vasabis). intern. inf. 2005.