LT EN
bosabolas komandinis sporto žaidimas su kamuoliu, kuriame vyrauja tinklinio, futbolo, gimnastikos ir kapueiros elementai
Originalo forma bossaball < bossa (port.) + ball (angl.
Kitos formos bossaball
Susiję žodžiai diabolas, dodžbolas, florbolas, golbolas, haibolas, megafutbolas, peintbolas, rolingbolas

Vartosenos pavyzdžiai

Apie Bossaball [...] Bossaball – tai dviejų komandų žaidimas kamuoliu, jungiantis tinklinio, futbolo, gimnastikos ir kapoeiros elementus. Jis žaidžiamas ant pripučiamos tinklinio aikštelės, kurios abiejose pusėse įrengti batutai. [...] Bossaball – tai įspūdinga atrakcija, pritraukianti minias žmonių visur, kur tik jis pasirodo. intern. inf. 2010.

Bosabolas (angl. Bossaball ) - komandinis sporto žaidimas su kamuoliu, kuriame vyrauja tinklinio, futbolo, gimnastikos ir kapueiros elementai. Dvi komandos žaidžia ant pripučiamos tinklinio aikštelės, kurioje įtaisyti batutai iš abiejų tinklo pusių. Vikipedija 2010.

Rytoj aikštėje prie Seimo skambės karšti lotyniški ritmai ir pirmą kartą Lietuvoje bus žaidžiamas neįtikėtinai linksmas ir muzikalus žaidimas bosabolas (angl. bossaball). 15 min. inf. 2010.

Muzika yra neatsiejamas Bosabolo elementas. Žodis „bossa", portugalų kalboje verčiamas kaip 'stilius', 'gabumas', 'požiūris', dažniausiai asocijuojasi su Bossa Nova - sambos tipo braziliška muzika. intern. inf. 2010.

Tačiau norime pasidalinti gera žinia, jog ieškome uždarų patalpų, kuriose netrukdomai galėsite žaisti Bossaball ištisą žiemą. intern. inf.