LT EN
talk-show pokalbių laida, kurią filmuojant į studiją dažnai pakviečiama žiūrovų prisidėti prie diskusijos
Originalo forma talk-show
Kitos formos tok-šou
Atitikmenys diskusijų šou
Susiję žodžiai infošou, pyp šou, small talk, talking show, šoumenas

Vartosenos pavyzdžiai

Dažnai „talk show" priskiriamos televizijos teatrui: prieš įrašą būna vos ne repeticija, ir vedėjas žino, kada ką kalbinti ir ką tas diskusijų dalyvis pasakys. LR 1996.

Žinoma, tokia polemika irgi atgrasintų publiką, jei vyktų rimtai, todėl ji įvelkama į talk-show apvalkalą. 7 MD 2001.

Sakyciau pac laikas pabaigt diskusija apie „gera vyra lovoje" ir pradet tradicine talk-show apie „blogus vyrus lovoje". intern. kom. 2007.

Matai, kaip išėjo - mes iš pradžių norėjome daryti vienokią laidą, panašią į „Kyškį", bet po įrašo supratome, kad tai bus paprasčiausias „talk show" be tabu... intern. inf. 2009.

Mane tai pritrenkė kažkuriame politiniame tok-šou (Gal būt Rachlevičiaus)vieno jauno finansų ministro patarėjo mintis, kad dėl to, kad neesame šiandien blogesnėje situacijoje, nei Latvija, turime visi choru nusulenkti Šemetai. intern. kom. 2009.

Žmogus turi sunkiai dirbti tam, kad vakare galėtų pasižiūrėti serialą, Talk Show arba arba Europos taurę, nes uždarbio oriam ir pilnaverčiam gyvenimui jam vis viena neužtenka. intern. inf. 2012.

am skambant, buvo paleidžiamas įrašas su „Laiško efesiečiams" skaitymu ir fragmentas iš BBC tok-šou su teologu Malkolmu Mageridžu. intern. inf. 2013.