LT EN
bloginimas tinklaraščio rašymas
Originalo forma blog
Kitos formos blogginimas
Susiję žodžiai blogas, blogeris, blogerizmas, blogininkas, blogologas, blogorama, blogosfera, moblogas, veblogas, vlogas, vlogeris, vloginimas, vloginti

Vartosenos pavyzdžiai

Pagalvojau, kaip reikėtų paprastam žmogui paaišinti kas yra bloginimas: Bloginimas, tai vinių kalimas (įrašų rašymas), siekiant sukalti vinį (suformuluoti kažkokią mintį) ir tuo pačiu, kartais siekiant užtaikyti aplinkiniems per pirštus plaktuku (išprovokuojant komentarus), kartais užtaikant per pirštus sau pačiam (bandydamas suformuluoti savo mintį pastebį, kad mintis niekam tikusi ar pats ją neteisingai supratai). intern. kom. 2004.
blogginimas kaip verslo įrankis. Billas G. prakalbo apie blogginimą kaip apie verslo įrankį. Galbūt greitu laiku įmonės samdys profesionalius rašytojus, kad jie blogintų už neva jų firmuose dirbančius realiai neegzistuojančius darbuotojus ir taip formuos gera firmos įvaizdį. intern. kom. 2004.
Tokia būtų mano bloginimo istorija ir keletas patarimų, norintiems pradėti rašyt. intern. inf. 2007.

Per šį, atrodytų trumpą, laikotarpį susidariau nuomonę apie bloginimą ir nusprendžiau pasidalinti mintimis apie tai, ką reikia daryti ir ko nedaryti norint tapti populiariu blogu. intern. inf. 2007.
Chyrp - nauja, neseniai pasaulį išvydusi "bloginimo" sistema, analogiška Wordpress ir kt. panašaus stiliaus sistemoms. intern. kom. 2008.

Jau tuoj tuoj grįšiu į vėžes su bloginimu. intern. inf. 2010.