LT EN
instagram socialinis tinklas, orientuotas į dalijimąsi vaizdiniu ir filmuotu turiniu
Originalo forma instagram
Kitos formos IG

Vartosenos pavyzdžiai

Pagalvojau, gal kažkurios iš jūsų turit instagram, ir keliat ne tik savo selfie ir visokius kitokius dalykus, bet ir savo meno kūrinius, fotografijas, piešinius ir t.t., na kad įdomu būtų pažiūrėt žodžiu. intern. kom. 2015.

Tavo Instagram sekėjų skaičius jau viršija 56 tūkst. ir auga šimtais kiekvieną dieną. Kame yra paslaptis? intern. inf. 2016.

Turiu pripažinti, kas Instagram’ as yra vienas iš mano mėgstamiausių socialinių tinklų. Nors dabar labai ant bangos yra Snapchat, tačiau aš vis dar nesugebėjau jo prisijaukinti ir pamėgti. intern. inf. 2016.

Tradiciškai susiklostė, kad Instagram’ as labiau orientuotas į į save nukreiptą turinį: asmenukes, draugų nuotraukas ir pan. Čia žmonės jungiasi mažiau glaudžiais drugystės ryšiais, nei Facebook’ e. intern. inf. 2017.

Įkvėpta sekėjų palaikymo nusprendžiau parodyti tikrąjį savo veidą ir visiškai įsileidau savo „Instagram" sekėjus į asmeninį gyvenimą viešindama „Instagram" istorijas. lrytas.lt 2017.

Toks yra ir Stasys Šaltoka - jis keliauja [...] lyg ir mėgaudamasis tuo, ką siūo vietinė kultūra, bet kartu labai tvirtai, beveik vaikiškai įsikibęs į globalios kultūros atramas (Instagram , prabangius viešbučius ir viskį). Naujasis Židinys-Aidai, 2017.

Kartais man pasidaro gaila, kad tiek daug laiko praleidau liūdėdama, miegodama, nerimaudama, panikuodama, be perstojo tikrindamasi feisbuką, mirkdama instagrame ir kitų žmonių atostogų atvaizduose [...]. Beata Tiškevič „Vyvenimas", 5-asis leid., 2018.