LT EN
steikas sultingas jautienos kepsnys
Originalo forma steak
Kitos formos steak'as
Atitikmenys didkepsnis
Susiję žodžiai steakhouse, steikinis, steikinė

Vartosenos pavyzdžiai

Pamėgo pipirinį steiką. spauda 1991– 1996.

Nauji patiekalai: jautienos kepsniai (steaks). LR r. 1996.

Renkantis kepsnius reikia atkreipti dėmesį į tai, kad garnyras užsakomas atskirai, be to, suvalgius steiką, nereikėtų užmiršti pasiimti kortelę, nes surinkus penkias korteles, šeštąjį kepsnį klientai gauna nemokamai. VŽ 1996.

Šį savaitgalį – gyva country muzika ir steikų šventė. LR 1996.

Kepsnio ant grotelių tėvynė – Argentina. Šios šalies fermeriai tiekia geriausią pasaulyje jautieną. [...] gamybos vedėja Kotryna Karulienė teigė, kad kalbininkai sultingą jautienos patiekalą pasiūlė vadinti kepsniu. Šis pavadinimas visai neatitinka patiekalo skonio ir išvaizdos. [...] Savo prezidentavimo laikotarpiu restorane apsilankęs Algirdas Brazauskas taip pat padėkojo „už steiką ". LR (S) 1998.

Jautienos didkepsniai („steikai") - tikras Markus ir K° pasididžiavimas. [reklama] intern. inf. 2009.

Patiekalas: kepsnys (steikas). [užrašas po nuotrauka] TV diena 2012.

Steak'o mesa prie kaulo smirdejo, nuo zuvies tuno mergaitei suskaudo skrandis, o Oxtail sriuba, aplamai, nebuvo panasi i tokia, kokia turetu buti. intern. kom. 2013.

[...] tai buvo sovietiniai restoranai su negudria virtuve [...] kur išmaniausi dalykai buvo Kijevo kotletas arba „bišteksas su krauju", kas šiais laikais būtų paprastas jautienos kepsnys, steikas [...] delfi.lt inf. 2016.