LT EN
electro clash 1. naujas elektroninės muzikos judėjimas; 2. muzikos stilius, pasižymintis sintezatorių, balso, elektronikos, būgnų sinteze
Originalo forma electroclash
Kitos formos electro clash'as, electro clashas, electroclash'as, electroclashas, elektro clash
Susiję žodžiai electroclash'eris, electroclasheris

Vartosenos pavyzdžiai

1. Kita vertus, jei pristatydami „electroclash" kultūrą vengsime pornografijos ir erotikos temų, tai jau nebus „electroclash". LR 2003.

Electroclash įsibėgėjo visai neseniai, 2000 - 2002 metais, kai šio stiliaus muzikantai šturmavo iš pradžių galerijas, vėliau klubus (pirmiausia - homoseksualų), o galiausiai įsiveržė į festivalių kultūrą. Visose šiose vietose skalbėjo ne kas kitai, kaip sintezatoriaus ir būgnų garsai su šaižiu vokalo balsu. Dainų tekstai praturtinti ironija, seksualumu. <...> Svarbiausia nepamiršti, kad stiliaus pagrindas - 8 dešimtmečio garderobas. <...> Tik negalvokite, kad taip apsirengus reikia eiti tik į vakarėlį - ne! Electroclash sielos žmogus yra visada toks, net eidamas į parduotuvę nusipirkti pieno. gatve.delfi.lt inf. 2006.

2. Pagaliau elektrokleshas klaipedoj. intern. kom. 2004.

Na, stengiuosi įsivaizduoti - nesu jokia muzikos ekspertė, klausausi tik radijo, ir staiga susipažįstu su vyruku, kuris, pavyzdžiui, klausia: „O jums labiau patinka electro clash ar progressive house? Laima 2005.

Siaip dabar dairaus ir y kitus zanrus, techno radau neblogu dalykeliu, electroclasho irgi teko isgirst mielo ausiai ir isvis dabar mane stipriai velka „VITALIC'o" „HOLDEN'o" setai, tashakalyne nereali. intern. kom. 2005.

O dabar bandai cia kazka primest,kad tu klausai electro clash'a ir tu ''axigienas'' ta tavo electro clash'a dabar jau net ir morozai yra pamegia ir netgi labai. intern. kom. 2006.

Jei ka dabar jau skaitomas electro clashas jai kaip atgywena nes electro greitai wystos bet ce px. intern. kom. 2006.

Vat kazkaip prisiminiau savo buvusia aistra siam stiliui. Ar yra dar besidominciu electroclash'u ? intern. kom. 2007.