LT EN
bobas toks plaukų kirpimo stilius
Originalo forma bob
Kitos formos bob'as, bob

Vartosenos pavyzdžiai

Mažo ūgio merginoms ne itin tinka ilgi plaukai, nes su tokiais jos atrodys ne moteriškos, o mergaitiškos. Joms stilistai siūlo rinktis „bob" kirpimą: elegantišką, bet ne per daug trumpą, kad kaklas liktų atviras, tačiau šukuosena nebūtų pernelyg vyriška. intern. inf. 2008.

Populiariausias bus 1930-ųjų metų „bob" kirpimas. Jau dabar taip kerpasi daugelis Holivudo žvaigždžių. Savo trumpų kirpimų variantus jau pasirinko Naomi Campbell, Victoria Beckham, Ashley Scott, Katie Holmes. Šiandien „bob" madą diktuoja mados namai Lanvin. Tačiau šį pavasarį kirpimas bus mažiau griežtas ir konservatyvus, o madingiausi nelygiai iškarpyti plaukai. intern. inf. 2008.

Man tai labai patinka vadinamieji bob'ai. Tinka visoms ir yra ivairių variantų, ivairių ilgių. pati po Naujų metų eisiu ir ilgus taip nusikirpsiu. intern. kom. 2008.

Antroji vieta seksualiausiųjų šukuosenų reitinge atiteko Jennifer Aniston tipo šukuosenai, t. y. ilgiems ir tiesiems plaukams, trečioji vieta - klasikiniam bob kirpimui, kaip dainininkės Rihannos. alfa.lt inf. 2008.